60182106966 (ZEE) delrionaturestouch@gmail.com delrio officials Delrio.Officials

DELRíO NATURES TOUCH
NO. PENDAFTARAN: 002620138-W

Delrío Natures Touch adalah perniagaan yang dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera dan telah diperbadakan pada tahun 2013. Syarikat ini telah di daftarkan dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sebagai enterprise pada FEBRUARI 2017. Kepentingan nya dalam bidang memperkenalkan produk kesihatan, kecantikan dan kosmetik.

Pengasas Delrio enterprise adalah pemilik tunggal atas nama Zhyrenata Delrio. Dan turut di bantu oleh Zeherza Delrio dalam mengendalikan segala hal yang berkaitan selok belok perniagaan. Delrío mempunyai pengalaman luas dan amat berdaya saing dalam bidang yang di ceburi.

Delrío mempunyai kekuatan strategi dalam melakar nama atas produk yang diperkenalkan dengan kualiti produk yang terjamin dan memuaskan hati setiap pelanggan. Oleh sebab itu, Delrío memperkuatkan lagi startegi dalam melancarkan produk yang akan di perkenalkan menerusi laman sesawang,
Instagram: @delrio.officials Facebook: Delrio Officials
dan untuk lebih memperkukuhkan perniagaan Delrío. Dasar perniagaan yang dicapai ialah kepuasan pelanggan, hasil kajian kami dan product yang telah terjual dengan testimoni yang membanggakan.

OBJEKTIF.

Memberikan perkhidmatan dan menghasilkan produk kepada pelanggan mengikut citarasa pelanggan. Untuk produk kosmetik kecantikan dan kesihatan adalah aspek utama. Meniliti setiap pengeluaran produk adalah berkualiti. kehendak pelanggan serta memberi keutamaan kepada 3 aspek apabila berurusan dengan pelanggan iaitu kualiti produk yang kami perkenalkan, perkhidmatan dan layanan yang baik dalam perbualan bersama pelanggan serta ketulusan dalam perniagaan.

VISI.

Merialisasikan aspirasi dan perancangan yang baik dalam perniagaan Delrío di masa hadapan. Untuk menjadikan perniagaan Delrío lebih dikenali dengan kualiti produk kesihatan yang dijamin dan produk kecantikan yang boleh di perkatakan dan membanggakan serta sesuai dengan perkembangan semasa.

MISI.

Menimbulkan minat pelanggan dan kesedaran dalam menjaga kesihatan dalaman dengan permakanan yang baik.

Kesihatan adalah amat penting selain dari minat kepada kecantikan luaran, kerana yang cantik itu bermula dari dalaman yang sehat.

BUTIR BUTIR SYARIKAT.

DELRÍO NATURES TOUCH
NO. PENDAFTARAN: 002620138-W

2, JALAN KOLAM AIR. TAMAN DESA MELAWATI
53100 KUALA LUMPUR. WILAYAH PERSEKUTUAN.

+6018 210 6966 - ZEE
+6018 792 4044 - EZRA

delrionaturestouch@gmail.com

“Beautiful Body, Build by You”

--
Delrío Natures Touch
delrionaturestouch.com